Consultancy

PoloConsultancies: Advies voor uw administratie

Buiten een goed gekozen assortiment, geeft PoloCosmetics u de mogelijkheid om via PoloConsultancies een op maat gesneden advies te ontvangen voor uw administratie.

PoloConsultancies heeft een ruime ervaring in het voeren van de administratie voor de kapsalon, desgewenst met loonadministratie. De administraties worden maandelijks of per kwartaal verzorgd afhankelijk van uw B.T.W.- en/of L.B. tijdvak.

Tussentijdse rapportage zal u een veilig gevoel geven, en u de informatie verschaffen zodat u voor een tijdige kostenbeheersing kunt zorgen om van een goede rendabele bedrijfsvoering verzekerd te zijn. PoloConsultancies doet dit i.s.m. een gerenommeerd (Ra-Aa) accountantskantoor.

Ook kunnen wij u helpen met het opzetten van bedrijf- en liquiditeitprognoses voor de startende ondernemer of voor uitbreiding van uw bedrijf.

 Is uw rendement te laag, PoloConsultancies kan u op een simpele manier uit de doekjes doen hoe u uw rendement kunt verhogen of kosten kunt besparen. En natuurlijk, vragen staat vrij en een advies kunnen wij u dan ook vrijblijvend verschaffen.

PoloConsultancies: Dat doen waar je goed in bent

Heel vaak wordt de kapper geplaagd door een wazig beeld betreffende zijn salonexploitatie.

Het is bekend dat er over het algemeen slechte nettoresultaten geboekt worden in dit buitengewone creatieve vak. Wordt de kapperondernemer hiermee geconfronteerd dan zijn de problemen vaak niet 1-2-3 verholpen.

Maar al te vaak wordt de oorzaak niet direct gevonden, dit komt vooral omdat de administratie hier niet in voorziet. Kappers zijn handwerk mensen, sterk modisch gericht en hebben dit vak gekozen vanwege de mooie creatieve aspecten.

 Zij willen mensen mooi maken en daardoor het uiterste halen uit hun creatieve kunnen. Boekhouden sluit hier totaal niet op aan, het is vaak een sluitpost in het besteden van tijd maar ook van geld.

 Administrateurs worden maar al te vaak geconfronteerd met de beroemde (beruchte) schoenendoos waarin de facturen, bonnetjes en overige bescheiden worden bewaard.

PoloConsultancies: Uw administratie gezond maken

PoloConsultancies helpt de kapper om in deze jungle van administraties orde te scheppen en een overzichtelijk beeld te creëren van de zakelijke- en privé-administraties. Directe overzichtelijke exploitatie uitdraaien helpen om de knellende financiële pijnpunten direct aan te pakken zodat een gezond zakelijk rendement mogelijk gemaakt wordt.

Maand voor maand of per kwartaal, afhankelijk van de behoefte van de onderneming. Eventueel een wekelijkse rapportage indien de noodzaak dit wenst. PoloConsultancies gaat samen met de kapper bekijken waar een betere indeling in het benutten van de urencalculatie bereikt kan worden.

Waarom wordt er bij een overmatig aanbod van klanten in verhouding te weinig gekleurd? Of, waarom is mijn verkoop zo laag? Kan ik door middel van promoties mijn lege uurtjes lekker opvullen?

Waarom sta ik altijd te werken en zitten mijn medewerkers te klessebessen en koffie te leuten? Dit zijn allemaal knelpunten welke in een onderneming gezamenlijk met PoloConsultancies op een verantwoorde wijze worden aangepakt.

Management, public relations, scherpe inkoop, innovatief klantgericht denken met een goede service, gecombineerd met een gedegen gevoerde administratie zorgen voor een succesvolle onderneming. Dit geldt voor de grote en kleine onderneming.

 Één van onze cliënten verwoord het op een ludieke wijze "Ik kan beter mijn tijd besteden om een paar klanten extra te behandelen in die tijd die ik normaal nodig zou hebben voor het voeren van mijn administratie, de opbrengsten die ik daarvoor ontvang besteed ik aan mijn administratiekosten en daardoor heb ik het altijd tip top voor elkaar".


:: Het Kappersland

Gerard Doustraat 4
7606 GB Almelo
Tel. 0546 569 996
Fax 0546 569 735

Hengelosestraat 239
7521 AC Enschede
Tel. 053 43 11 0 11

Kvk 08116943
info@hetkappersland.nl


:: Openingstijden    showroom

ma-vr 9.00-18.00 uur
za 10.00-16.00 uur