Scarlett

 scarlett

Jezewski Haircosmetics b.v. opgericht in 1962 door de heer R.H. Jezewski. Het pand gelegen aan de Admiralengracht werd in de loop der jaren te klein, daarom werd gekozen voor een ruim 8000 m3 vrijstaand pand in Nieuw Vennep.
In de loop der jaren is het productiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd concern, het handelsmerk Scarlett Haircosmetics wordt o.a. verkocht in het Midden Oosten, het Verre Oosten en geheel Europa.

Bent u op zoek naar producten van Scarlett ? Kom dan naar Het Kappersland in Almelo, kappersgroothandel voor het kappersvak. Of klik nu hier en ga naar onze webshop. Het is de Megastore met 650 m2 aan kappersbenodigdheden en saloninrichting, cash & carry met de grote merken, een showroom en een vakstudio.

Bent u haarstylist, dames of herenkapper, heeft u een kapsalon of barbershop, volgt u een opleiding, of bent u consument?

Dan heeft "Het Kappersland" al het benodigde werkmateriaal, elektrische apparaten, toebehoren en haarproducten voor u!

Denk hierbij aan oefenkoppen t.b.v. onderwijs, modellenboeken, posters, permanentwikkels, watergolf accessoires, kleur accessoires, kapmantels, handschoenen, etui's, tassen, koffers, borstels, kammen, föhns's, tondeuses, trimmers, stijltangen, ceramic tourmaline infrarode straighteners, krultangen, krulborstels, droogkappen.

Om haar te knippen of te snijden bieden wij een assortiment kappersscharen en scheermessen aan van uiteenlopende kwaliteit, deze zijn hoofdzakelijk van Duitse, Italiaanse en Japanse herkomst, en in verscheidene varianten zoals uitdun scharen, effileerscharen, coupe scharen of airscharen leverbaar.

Het kappersland heeft Balmain Paris, Indola, Biosilk, Sunglitz, Goldwell, IK-Kappers, Schwarzkopf, Wella, L'oreal, Meister Coiffeur, Keune, Scarlett, Comair, Efalock, Sibel, Moser, Ermila, Panasonic, Andis, Oster, Babyliss-pro, Valera, Ga.Ma Italy, Joewell, e-Kwip in haar assortiment opgenomen

Dit zijn allemaal professionele merken waar de haarspecialisten op het gebied van haarkleur, structuurbehandeling (permanenten), en haarverzorging voor kiezen.

Met deze merken in huis kunt u alle professionele handelingen zoals haarkleuren op basis van haarverf of kleurspoelingen, ontkleuren, blonderen, high-lights of low-lights uitvoeren.

Ook structuurbehandelingen (permanenten) van haar in de vorm van golven, slagen, lokken, krullen, spiraalvormen of aanzet behoort met de geboden producten tot de mogelijkheden.

De genoemde merken hebben allen de benodigde shampoo's, crèmes, balsem, conditioners, haarmaskers, en leave-in conditioners ter ondersteuning van de haarverzorging in het assortiment zitten.

Maar ook haarlak, haarspray, hairspray, haarlack, gelspray, versteviger, versteviging, foam, mousse, gel, wax, gelwax, mud, matt, clay, klei, gum, pasta, paste fiber, of fibergum om volgens de laatste stylingvoorschriften te kunnen werken.

Voor saloninrichting kunt u bij "Het Kappersland" terecht, o.a. voor prachtig Italiaans design van Salon Ambience, Ceriotti of Alteq of een pompstoel van een huismerk nieuw maar dan voor de prijs van een 2e handsje.

Voor volume behandelingen, verlenging en kleuraccenten heeft "Het Kappersland" speciaal een shop ingericht met extensions van Balmain Paris. Denk daarbij aan de Fill-In extensions, Double Hair, Balmain Haircare, Starter Kits & Tools, Professional Training.

Het Kappersland heeft een ruim assortiment Scarlett in huis:

 cream color haarverf

 KUURMIDDELEN
 cream bleach super blond  multi x-lotion
 color styling foam  honey mask
 activator waterstofperoxide  kruiden creme
 gel oxide  split end cure
 permanent  herbal conditioner
 celeste pack  biol mask
 celeste  haarhersteller
 azul wave  2 step conditioner spray
 lipo proteine wave  intensive hairmask
 sport wave  repair cool mask
 soft wave  STYLING
 pre perm  hair gel
 pre color  classic hair gel
 neutralisatie  diamond spray
 clear fix 1:1  briljant gel
 parel fixatie  styling hair wax
 creme fixatie  mega hold wax

 snel fix

 styling hair spray

 SHAMPOO  styling foam
 salon shampoo  ultra fixing gel
 kuur shampoo  soft glaze gel
 soft shampoo gepermanent  versteviger
 soft shampoo anti roos  kuurversteviger
 soft shampoo anti vet  keratinette
 soft shampoo neutraal  gel lak
 soft shampoo droog  forming lotion
 soft shampoo gekleurd  pearl gel
   funny gum

 

 

 


:: Het Kappersland

Gerard Doustraat 4
7606 GB Almelo
Tel. 0546 569 996
Fax 0546 569 735

Hengelosestraat 239
7521 AC Enschede
Tel. 053 43 11 0 11

Kvk 08116943
info@hetkappersland.nl


:: Openingstijden    showroom

ma-vr 9.00-18.00 uur
za 10.00-16.00 uur